Vegan Maaltijdtas Boer #1: Sperziebonen Pompoen Schotel

Maaltijdtas week 21

Dit voelt toch een partijtje onwerkelijk en tegelijkertijd onwijs goed lieve mensen! Eindelijk mag het hoge woord eruit: ik ga een samenwerking aan met Boer waarbij ik niet alleen informeer over een plantaardige leefstijl middels een tweewekelijkse nieuwsbrief en blog, maar ook zorg voor een wekelijkse portie vegan inspiratie in de vorm van maaltijdtassen. Net zoiets als HelloFresh alleen dan met allemaal lokale producten, (nog) geen abonnementskosten, afhaal in de winkel mogelijk en 100% plantaardig. ZO COOOOOL HÈ!!!! En om deze mijlpaal te vieren, verloot ik samen met Boer 1 maaltijdtas. Opgeven kan via mijn Instagram account, vergeet mij gelijk niet te volgen.

Boer investeert zelf al veel tijd in de verkoop van hun producten van lokale ondernemers en telers, zowel fysiek in de winkel als via de webshop. Boodschappen doen bij boer is hetzelfde als boodschappen doen bij een supermarkt. Je vindt hier alles! Via de webshop kun je allerlei groenten, fruit, noten, aardappelen, aanvul voor je voorraadkast, dranken, kruiden, vers gesneden groenten en zelfgemaakte soepen, fruitcadeaus, ontbijt-lunch-borrelboxen bestellen en ook al een aantal andere maaltijdpakketten zoals soep en de vegatas. Eentje die dus duidelijk nog ontbrak is de vegan maaltijdtas, maar dus niet langer!

Deze samenwerking komt perfect overeen met de ambitie van Boer, namelijk: “Klimaat, bodem en de seizoenen worden weer bepalend voor wat en hoe we eten. Daarom geloven wij in de kracht van samenwerking met lokale boeren en telers, die seizoensgebonden producten leveren. Ons doel is om met onze winkel hét verkooppunt te zijn voor telers en producenten in Roosendaal en omgeving. En in onze keuken willen we nog veel meer mensen inspireren om met de seizoenen mee te koken. Daarmee maken we van Boer een bijzondere plek, waar iedereen zich welkom voelt en elkaar kan vinden in een ontdekkingstocht naar het nieuwerwetse koken en eten”.

Stukje geschiedenis

Zoals je misschien wel in mijn voorgaande bloggen gelezen hebt, is dat Boer van oudsher een familiebedrijf is die met name aardappelen en sperziebonen teelden en verkochten aan de supermarktketens in Nederland. (Het kon dus ook niet anders dat de allereerste maaltijdtas een maaltijd met onder andere sperziebonen is) Uiteindelijk zijn zij een andere weg ingeslagen en is Boer nu meer dan een plek om je groenten en fruit te kopen. In hun winkel en webshop vind je een uitgebreid assortiment aan lokaal geteelde producten. En dan heb ik het over fruit, groenten, noten, vers gesneden groentepakketten, lokaal gebrouwen bier en wijn en ga zo maar door. Ook bevindt zich achter de winkel een open, professionele keuken. Hier wordt gekookt met verse seizoen producten die in de winkel verkrijgbaar zijn en momenteel worden hier ook kook workshops voor kinderen gegeven. Ze zijn overigens erg gul met tips en recepten, in de winkel en online, dus heb je een vraag aarzel dan niet om deze aan een van de medewerkers te stellen. Niet alleen als particulier maar ook als zakelijke klant kun je hier terecht. In West-Brabant leveren zij ook aan huis met hun eigen Boerbus. Van Bergen op Zoom tot aan Etten-Leur, van Oud-Gastel tot aan Essen. Ze bezorgen alle dagen, eventueel ook ’s avonds. Je kunt je bestelling ook klaar laten zetten en zelf afhalen in de winkel. En als er wat te beleven valt, zijn de Boerbus en mobiele Boerbarretjes op locatie inzetbaar voor catering met een gezonde twist. Bij Boer binnenkomen voelt als thuiskomen bij familie!

Sperziebonen pompoen schotel

Dus ben jij woonachtig in de omgeving West-Brabant en vind je het leuk om eens iets nieuws te proberen zonder aan een abonnement vast te zitten? Bestel dan gemakkelijk en snel mijn maaltijdtas via de webwinkel van Boer. De sperziebonen pompoen schotel is 1 week lang te bestellen voordat deze weer plaatsmaakt voor een nieuw gerecht. Of ben je toevallig in de buurt? Dan staan er ook kant-en-klare maaltijdtassen in de fysieke winkel klaar. En mochten ze op zijn, dan wordt er on-the-spot een nieuwe maaltijdtas voor je klaargemaakt. Kun je ondertussen een aantal rondjes door de winkel lopen, want geloof me… je kijkt je ogen uit!
Oh, en wel nog even afrekenen voordat je de winkel uitloopt hè ;-).

(Het kan zijn dat de vegan maaltijdtas nog niet zichtbaar is in de webwinkel, maar hier wordt hard aan gewerkt!!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s