Zuid-Frankrijk

Isabel’s Leven #10: Getrakteerd op een massage, op bezoek bij opa & oma, motor rijbewijs aanvragen, mijn eerste werkdagen en een zonnig weekend

Maandag massage-dag

EINDELIJK weer een blog over mijn leven. Of ja, ik zie het niet echt als een blog maar meer een open dagboek die mij helpt ontladen en ruimte maakt in mijn koppie. En dit gaat nu heel belangrijk worden want ik had een hele bijzondere week afgelopen week. De laatste 2 dagen van mijn vakantie gingen in en daarmee startte dus ook mijn carrière pad bij Kapimex als Accountmanager GUSTA. Daarover later meer… Maandag heb ik heerlijk uitgeslapen terwijl Stijn al in de rij bij de bakker stond om vegan croissants te halen. De bakker in Princenhage, Bakkerij Pol vd Bogaert, heeft deze sinds kort in hun assortiment, superlekker. We hebben lekker uitgebreid ontbeten waarna ik door mocht naar De Massagestudio Breda. Ik werd namelijk door Stijn getrakteerd op een massage, zo lief. Ik had zondag namelijk heel hard gesport, zo hard dat ik op mijn benen stond te trillen. En lekker dat het was. Waarom ik dit niet vaker heb gedaan, geen idee, maar ik hou ‘m erin! Daarna ben ik weer even voor 20 minuten naar de zon gevlogen en moest ik mijn gechipte nagellak laten fixen. Heerlijk druk dagje maar toch met voldoende ontspanning.

Throwback Tuesday

Op dinsdag stond op de planning om naar opa en oma te gaan. Door corona zie ik ze helemaal niet vaak, ik ben daar zelf erg voorzichtig in geweest. Dus je kunt je voorstellen dat ik erg uitkeek naar het bezoek. Mijn tante was overigens ook jarig, dus hebben zij lekker taart gegeten. Oma had voor mij nog wel 90% pure chocolade liggen dus probeerde ik dat maar dat was echt GOOR hahaha. Uiteindelijk kreeg ik een banaan, want ze vond dat ik iets moest eten. OKE OMA, done deal. Eenmaal thuis heb ik snel een boterham naar binnen gepropt om daarna mijn weg te vervolgen naar het ING Kantoor en de Fotobus, yup dit bestaat. Ik moest langs de ING omdat mijn mobiele betaalpas het niet deed want er ontbrak een legitimatiebewijs (al 10 jaar LOL). En bij de Fotobus, een bus waar je pasfoto’s kan laten schieten, liet ik foto’s van mezelf maken voor mijn nieuwe rijbewijs WANT ik slaagde recent voor mijn allerlaatste examen. Hopelijk gunt Mama Natoer ons nog een mooie September om wat tourtje te kunnen maken. En ook dit keer werd bevestigd dat pasfoto’s schieten niet mijn beste kwaliteit is. Wat zie je er toch altijd verschrikkelijk en crimineel uit. Maar het is ook wel leuk om de verschillen in jaren terug te zien op een foto.

D-DAYS

Woensdag. DE dag. HET moment van de waarheid. Mijn allereerste dag bij Kapimex als Accountmanager GUSTA. Mega spannend vond ik het, maar ik heb me meteen thuis gevoeld. Het voelde niet vreemd om daar als nieuweling rond te lopen. Misschien kwam dat ook omdat ik niet alleen startte, maar samen met nog twee andere newbies dus dat was eigenlijk best aangenaam. De gehele halve week bestond uit het bedrijf te leren kennen. Zo heb ik kennis gemaakt met de afdelingen Category Management, Logistics, de business unit Fragrances & Candles en alle collega’s die op kantoor waren. En natuurlijk de afdeling Sales waar ik zelf onderdeel vanuit ga maken. Ik ben gelijk op sleeptouw genomen door mijn manager en de eerste afspraken binnen en buitendeur zijn al voorbij gekomen. Verder voelt rondlopen in de showroom heel huiselijk want het zijn producten die ik zelf zo in mijn huis zou neerzetten.

FriYAY & Tattoo-Saturday

Zaterdag heb ik ook heerlijk uitgeslapen en werd ik helaas met een klein katertje wakker. Niks meer gewend die meid na 3 dagen gewerkt te hebben. Ik ging vrijdag na het werk sporten en ben daarna snel onder de douche gestapt om nog een klein borreltje te drinken om het weekend in te luiden. Maar dat mocht zeker de pret niet drukken want WEEKEND! Er was door mijn uitslaapactie geen tijd om naar de markt te gaan scheissie. Stijn was al op tijd op want de auto moest weer even terug naar de garage om een parkeersensor te laten maken. En daarna moesten we door naar een afspraak in Schiedam bij de Tattooshop en ik wilde graag mee. Zo kon ik mijn blog ook weer bijwerken want ik merk dat ik er door mijn nieuwe werk doordeweeks weinig tijd voor heb, op de Insta stories na dan. De tattoo is overigens echt SUPERVET geworden, al zeg ik zelf. En onze charmeur heeft mijn lievelingsbloem erin verwerkt, dat vertelde hij pas op de dag zelf. Wat een schatje is het ook hè!

Beach-day

Zondag werd ik wakker en ik voelde me echt heel down. Dit is voor mij vaak een teken dat ik de dagen ervoor iets teveel van mezelf heb gevraagd. En op zich als je zo mijn weekblog leest dan kun je dit ook best wel beamen. Maar het treurige gevoel maakte al snel plek voor blijdschap toen Stijn en ik eindelijk de knoop door hakten om toch naar het strand te rijden. Je weet gewoon niet wanneer de laatste mooie dag weer gaat zijn voor de herfst weer voor de deur staat, dus ik grijp zo’n dag dan het liefste met beide handen aan. En zo reden wij, voor het eerst, naar Dishoek en klapten we onze vakantiespullen nog een keertje uit. Normaal gesproken rijden we naar Hoek van Holland naar het strand maar ik wilde eens wat anders proberen. En achteraf bleek het een hele goede keuze. Wat is het daar heerlijk en rustig en fijn. En na een ruime 2 uur werden wij gejoind door twee andere vriendinnetjes die gezellig aanschoven. Heerlijk was het! Helemaal opgeladen voor mijn eerste 40-urige werkweek die startte met een beurs in Vijfhuizen. Momenteel lig ik uitgeteld op de bank en wandel ik na het publiceren mijn bedje in. Zo…… dat was mijn week weer. Ik vind het erg fijn om mijn leven weer uit te schrijven en te delen. En ik hoop dat jij er ook van genoten hebt. Geniet van je week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s