Vakantiekiekje

Isabel’s Leven #11: ShowUp Fair, Crossfit member, AfscheidsBBQ, Verplichte me-time, Thuiswerken met katten, McPlant en Klussen

ShowUp

Zijn we weer en dit keer in een andere tattooshop momenteel haha! Dit keer gaat Stijn weer onder “het mes” en mijn vrouw wordt bijgewerkt. Voor mij dus mooi tijd voor een blog over de afgelopen twee weken, want ik maak niet zoveel spannends meer mee, misschien doet de titel anders vermoeden, en ik merk dat ik er momenteel weinig tijd en energie voor heb om dit naast mijn baan bij te houden. Ik sloot mijn vorige blog af met een introductie over de beurs waar ik op dag 4 heen mocht en daar ga ik ‘m nu ook weer oppakken. Links op de foto zie je de GUSTA stand bij onze distributeur. Deze distributeur beheert ongeveer 800 kleinere retail klanten die onze producten afnemen. Maar naast ons merk, hebben zij nog meer andere merken in hun assortiment wat hun uiteindelijk tot een merkenhuis maakt. Ik ging hierheen om in de eerste instantie kennis te maken met hen aangezien ik het account ga ver/ontzorgen en ook om kennis over de markt op te doen. Ik ben namelijk zakelijk gezien niet bekend met de producten en klanten, wel privé want bij dit soort klanten/winkels shop ik zelf ook voor ons huis. Dat maakt mijn werk denk ik ook zo leuk, omdat ik zelf veel affiniteit heb met ons assortiment. En ik heb gewoon onwijs fijne colega’s, veel vrijheid en mogelijkheden voor eigen inbreng. Het blijft tot nu toe de juiste keuze voor mij en ik hoop dat dit nog lang mag duren!

Crossfit Member

Ik durf even niet te zeggen in welke blog ik postte over mijn afwegingen wat voor sport te gaan doen en dat ik daardoor al een tijdje stilstond, letterlijk hahaha. Ik ben wat dat betreft echt een lastpak in keuzes maken. Terwijl ik normaal gesproken echt niet kan tegen eindeloze discussies, geen knopen doorhakken en afwachtend zijn. Maar sporten betekent voor mij ontladen en als je dan iets doet wat niet lekker voelt, dan is gelijk het hele ontspannende er ook af. En zo hakte ik de knoop wat betreft sporten niet door, maar deed Stijn dat. Ik sportte al enige tijd buiten de lessen om met hem bij zijn Crossfit Gym want ik was altijd bang om met lessen mee te doen vanwege het lage niveau van mezelf en het hoge niveau van anderen PLUS de kosten die eraan verbonden zitten. Complete bullshit natuurlijk, want je sport voor jezelf. Maar competitieve ikke moest hier even doorheen. Stijn heeft uiteindelijk een Starterskit afgesloten voor mij en ik ben helemaal in mijn nopjes. Oké, ja ik vind het nog steeds moeilijk dat ik bepaalde dingen niet kan en anderen wel, maar ik heb ook wel geleerd dat dat komt wanneer mijn lichaam er klaar voor is. Je leert ook niet in één klap fietsen, dus ook dit moet ik tijd leren geven. Het is lastig, maar leerzaam en stiekem ook wel weer een leuke uitdaging!

AfscheidsBBQ

OMG, ik had mijn eerste 40-urige werkweek niet beter kunnen afsluiten. Ik viel echt gelijk met m’n neus in de boter want na 1,5week in dienst werden wij getrakteerd op een geheel verzorgde BBQ. De BBQ stond in teken van de oude CEO die plaats maakte voor een nieuwe wind binnen het bedrijf en dat moest natuurlijk wel gevierd worden. En aan alles en iedereen was gedacht! Zelfs voor de vegetariërs en veganisten was er veel lekkers, zoals een vegan aardappelsalade, dry-aged bieten van de BBQ (dit was echt fantastisch want het had echt de structuur van vlees, het zoetige van de biet en het rokerige vna de BBQ), een veganistische salade en verschillende gegrilde groenten. En ook aan een cocktail bar was gedacht en dat was wel te merken want de heupjes gingen bij iedereen flink los. Het was heerlijk en zo fijn om weer even te mogen dansen en je niet druk te maken over, ach naja ik begin er eigenlijk niet eens over. Naast al het lekkere eten, drinken en gezelligheid had het nieuwe bestuur nog iets leuks in petto. De foto verklapt het natuurlijk allang, maar mijn god wat was dat goed zeg. Ik ben stiekem best wel een beetje fan van Suzanne & Freek en dat zij dan zo komen optreden was echt geweldig. Ze zijn onwijs toegankelijk, normaal (if that makes sense) en ook zij stonden te genieten. Ik vond dit persoonlijk leuker dan een concert want het was ook gewoon een stuk persoonlijker. En daarna volgde natuurlijk een uitgebreide fotoshoot maar die foto’s bespaar ik jullie even!

Verplichte me-time

We hadden echt een overvol weekend en ik was na de BBQ zeker niet op tijd thuis. En toch werd ik om half 9 lief wakker gefluisterd dat we binnen een uur weg moesten. We hadden namelijk afgesproken met het zusje van Stijn om voor haar verjaardag naar Nijmegen te komen en een bakkie te drinken. Vanuit Breda is het ongeveer vijf kwartier rijden dus had ik nog mooi de gelegenheid om mijn ogen nog even te sluiten. Het was wel echt heel gezellig en we hebben weer flink bij gekletst. Zij sloten uiteindelijk aan bij UnmuteUs in Nijmegen en wij vervolgden onze weg naar Dordrecht. Daar wonen de opa en oma van Stijn en wij gingen op bezoek omdat oma jarig was geweest. We konden alleen niet heel lang blijven want ik moest mijn nieuwe set (6) lenzen ophalen bij de opticien. Ja echt, ik heb er al zo veel geprobeerd en we zijn nog steeds zoekende naar de juiste. Het verbaast je dan ook niks dat ik na het avondeten in slaap donderde. De volgende ochtend had ik bij een vriendinnetje afgesproken om haar gellak eraf te halen. Ik had in coronatijd vorig jaar namelijk allemaal spul in huis gehaald om “de tijd een beetje te doden met thuiszitten”. Kwam toch goed uit! En ik kon mijn lieve vriendin van 9 maanden oud weer even knuffelen. Zo’n leuk wijfie is het. Daarna ben ik weer naar de crossfit gereden om te gaan sporten, vervolgens boodschappen te doen want zaterdag was er geen tijd voor een bezoek aan de markt en als laatste het huis te poetsen. Volgens mij was het uiteindelijk 16.30 dat ik schoon op de bank plofte en met een maskertje op mijn gezicht heerlijk series heb gekeken. Daar was ik echt en toen en ik weet ook dat ik het vaker moet doen en minder vaak mijn weekenden zo vol stoppen. Ach, al doende leert men of zoiets..

Thuiswerken met katten

Ik vind mijn baan heel fijn, denk dat dat onderhand al wel duidelijk is. Wat het fijn maakt naast de collega’s, producten en klanten is de vrijheid die je krijgt. Zo ook met betrekking tot thuiswerken. Veel mensen geven vaak aan niet thuis te kunnen werken omdat ze snel afgeleid zijn. Ik ben dus juist het tegenovergestelde. Ik hoor en zie alles op kantoor en dat is soms best wel vervelend. Zeker als je flink wat administratieve taken hebt en geen afleiding kunt gebruiken. Dus mocht ik na 2 weken al twee dagjes thuiswerken. Ik heb natuurlijk heel lang thuisgezeten dus ik was wel wat gewend. Maar ik was even vergeten dat ik toen niet gewerkt hebt, als in 8 uur boven in ons schattige kantoortje met twee brutale en aanhankelijke katten. Zij vonden het heerlijk, want ze mochten en naar buiten en kregen ook aandacht. Voor mij soms iets minder, want ze zijn heel nieuwsgierig en deze dude in het filmpje links loopt graag een blokje om. Aangezien wij geen kattenluik hebben, zet ie het op hard miauwen in de hoop dat iemand de deur voor ‘m open doet. En ik met mijn zwakke kattenhart doe dat natuurlijk met liefde. Zo kwam ik ook aan mijn stappen die dag hahaha, want ik merk wel dat ik thuis iets minder lief voor mezelf ben. Weinig pauzes, weinig eten maar wel echt een goede work mode!

McPlant

In mijn leven draait het allemaal om balans. En ergens moet dat ook wel met de hoeveelheden die ik eet, of voornamelijk wil eten. Zo gingen Stijn en ik na onze sportdate op dinsdag met mijn werkauto voor het eerst en laatst naar de McDrive. Die deal had ik namelijk met hem gesloten want ik wilde heel graag met mijn nieuwe auto door de McDrive, don’t ask me why but I did hahaha. En voor het laatst, want het is en blijft nog steeds de McDonalds. Eigenlijk zou de McPlant pas in oktober gereleased worden maar ik zag op Instagram dat dit deze dinsdag was geworden. De patty is gemaakt van Beyond Meat. Dit heb ik zelf een tijdje geleden al mogen proeven en die burgers zijn echt mega juicy. En deze van de Mac was echt heel droog, erg jammer. En daarnaast was de McPlant dus niet volledig vegan want er zat alsnog een plak cheddarkaas op, beetje jammer. Ik bestelde ‘m zonder de kaas en uiteindelijk eet je dan dus een droog broodje, met een droge burger, vegan sandwichsaus, mosterd en ketchup, ijsbergsla en augurk. Als ik deze burger vergelijk met de Plantbased Whopper van de BK, dan ga ik 10x liever daar door de drive. Oja, en dit product is wéér maar tijdelijk….. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Gisteren luidden wij het weekend in met een sushi en klusdate bij mijn lieve vriendinnetje Emily en haar vriend Puru. Zij hebben ongeveer 2 jaar geleden een nieuwbouw huis gekocht en daar hebben ze recent eindelijk de sleutel van gekregen. Er moest dus een kast in elkaar gezet worden, of eigenlijk 2 Pax kasten. En hoe fijn IKEA toch ook is, het is vaak in het begin een flinke struggle met hoe en wat. Maar als er een ding lukt, dan gaat de rest gelukkig vanzelf. Van tevoren hadden ze vegan sushi bereid en dat was echt zoooo lekker. Dat maakt het klussen dan helemaal niet erg natuurlijk. En ondanks dat we elkaar niet veel zien of spreken, is het heerlijk oud en vertrouwd als we weer samen zijn. Ik ken haar nog van mijn tijd bij Olympia, eerste baan, waar wij samenwerkten op het kantoor in Breda. En tot op de dag van vandaag zeggen we nog steeds dat we het onwijs leuk zouden vinden om weer collega’s te worden. Voor nu maar even doen met onze gewone vriendschap hihihi. Ik sluit ‘m weer af, want ook ik ga nu onder het mes. Het was mij weer een waar genoegen en ik ben nog steeds heel blij dit te kunnen delen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s